Instappers als werkschoenen: praktisch en comfortabel

Instappers als werkschoenen? Het kan! Instappers worden door veel mensen als een zeer prettige vorm van werkschoenen ervaren. Het zijn werkschoenen met een elastisch stukje als sluiting. Ze beschikken dus niet over veters, klittenband of gespen. Dit maakt het aan- en uittrekken van de schoenen zeer gemakkelijk. Je stapt letterlijk de schoenen in en uit.

Ideaal in de transportsector

Dit is ideaal in de transportsector en voor bijvoorbeeld installateurs, indien ze werkzaamheden bij mensen thuis uitvoeren. Als installateur moet je namelijk vaak bij mensen naar binnen. Sommige klanten vinden het prettig als je de schoenen uittrekt bij binnenkomst, zodat de vloerbedekking niet wordt vervuild. Met de instappers kun je snel en gemakkelijk je schoenen aan- en uittrekken. Je zal niet langer meer tijd verliezen met je veters strikken, maar juist tijd besparen en effectief werken!

Instapper werkschoenen van Grisport

De vraag naar instappers is in de laatste jaren gestegen. Daarom biedt Grisport verschillende soorten instappers aan. Ons assortiment bevat bijvoorbeeld instappers met een S1P of S3 veiligheidsniveau. Daarnaast hebben wij hoge en lage varianten. Het is maar net waar jij een voorkeur voor hebt en wat voor baan je uitoefent. Bekijk hier ons assortiment instappers.

Werkschoenen aftrekbaar

Hoge of lage instappers?

Wij raden hoge werkschoenen aan als je met name bescherming nodig hebt rondom de enkels en achillespees. Met hoge werkschoenen heb je namelijk minder snel last van enkelblessures. Vooral als je zwakke enkels hebt, is een hoge werkschoen dus een zeer verstandige keus. Bekijk bijvoorbeeld eens de Grisport 72457C S3 hoge instappers. Deze zijn in twee kleuren verkrijgbaar: zwart en bruin

Voor veel werkzaamheden zijn lage werkschoenen echter een must. Het grote voordeel van lage werkschoenen is flexibiliteit. Grisport biedt vier verschillende lage instappers aan:

Wat zijn de voordelen van instappers?

Wij hebben alle voordelen van instappers van Grisport voor je op een rijtje gezet!

  • Snel en gemakkelijk je schoenen aan- en uittrekken.
  • Instappers zijn zeer comfortabel.
  • Kans op vallen door loszittende veters is zeer klein. 
  • Dankzij de Cambrelle voering blijven je voeten langdurig droog en fris.
  • De Vibram zolen zijn extreem slip- en slijtvast, zuur-, olie- en snijbestendig.
  • De schoenen zijn bestand tegen extreme hitte tot circa 200 ºC.
  • De schoenen hebben een kortstondige contactwarmte tot 300 ºC.
  • Dankzij de stalen veiligheidsneus zijn je voeten beschermd tegen vallende voorwerpen.
  • De kevlar tussenzool beschermen je voeten tegen penetratie van scherpe voorwerpen.

Advies van Grisport

Twijfel je over welke instappers het beste bij jouw persoonlijke situatie passen? Neem dan gerust contact op met één van onze experts. Zij staan klaar om je te helpen bij je keuze. Wij willen namelijk dat je het beste uit onze schoenen kan halen. Onze experts adviseren je daarom maar al te graag. Dankzij de jarenlange ervaring van onze experts kun jij de beste keuzes maken!

Remon - Inkoop

“Ik zorg ervoor dat de goederen besteld worden en op het juiste moment weer op voorraad zijn.”

Nu populair