Werklaarzen met stalen neus: ook voor jou de beste keus?

Werklaarzen met stalen neuszijn een goed alternatief voor hoge werkschoenen, omdat ze naast je voeten en je enkels ook je kuiten goed beschermen. Deze laarzen zijn ideaal voor professionals die veiligheid met comfort willen combineren. In dit artikel ontdek je wanneer werklaarzen met een stalen neus de juiste keus zijn en lees je meer over de unieke eigenschappen van Grisport werklaarzen.

Wanneer zijn werklaarzen met stalen neus de juiste keus? 

  • Je hebt last van zware of vermoeide benen
  • Je hebt zwakke enkels en wil dus extra versteviging bij je enkels
  • Je wil voorkomen dat er materialen in je schoenen terecht komen
  • Je wil je kuiten en enkels beschermen tegen o.a. vallend gereedschap, vonken en metaalsplinters
  • Je werkt in de landbouw of de bouw-, transport- of metaalsector
  • Je wil je voeten en kuiten extra tegen water en kou beschermen
  • Je hebt geen zin om veters te strikken

Werklaarzen met stalen neus

Het ruime assortiment werklaarzen van Grisport is voorzien van een geperforeerde stalen neus. Deze stalen neuzen zijn erg sterk. Ze beschermen je tenen tegen een impact van maar liefst 200 joule.  Zo ben je altijd beschermd tegen zware en vallende voorwerpen. De perforaties zorgen voor een lichtere werklaars, terwijl het dezelfde bescherming biedt. De werklaarzen van Grisport bieden meer dan alleen extreme bescherming; ze hebben nog veel meer voordelen. Zo zijn ze zijn volledig waterdicht en toch ademend. Bovendien zijn ze winterbestendig.

Extreme bescherming

De laarzen van Grisport beschikken niet alleen over een stalen veiligheidsneus, maar ook over andere veiligheidseigenschappen. Zo zijn de laarzen door de PU/Nitril zolen met een kevlar tussenzool slip- en slijtvast, olie-, zuur- en snijbestendig, bestand tegen extreme hitte tot circa 200 ºC en kortstondige contactwarmte tot 300 ºC. Bovendien hebben de laarzen antistatische eigenschappen.

Waterdicht maar toch ademend

De laarzen met stalen neus zijn volledig waterdicht. Dit komt onder meer door de waterdichte Sympatex® voering. Sympatex® is specialist in waterdichte en ademende membranen. Door een laagje van slechts vijf micrometer worden je voeten volledig beschermd tegen water en wind. Hiernaast is het materiaal erg goed ademend. Je zult dus niet snel last krijgen van zweetvoeten!

Winterbestendig

Verschillende werklaarzen van Grisport zijn voorzien van een wollen voering. Bijvoorbeeld de lichtbruine Grisport 72707C of donkerbruine Grisport 70249L. Hierdoor blijven je voeten nog beter warm als je in de kou aan het werk bent!

Advies van onze experts

Heb je nog vragen over de werklaarzen van Grisport? Of weet je niet zeker of je toch beter hoge of lage werkschoenen kunt kopen? Wij staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Je kunt rechts onder dit scherm eenvoudig een chat starten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Werkschoenen aftrekbaar

Remon - Inkoop

“Ik zorg ervoor dat de goederen besteld worden en op het juiste moment weer op voorraad zijn.”

Nu populair