Afbeelding

Doe nu mee met het MKB Voucher Voordeel!

Als werkgever word je vaak belast met de aankoop van nieuwe werkschoenen voor het voltallige personeel. Dit levert een hoop gedoe op: krijgen mannen en vrouwen dezelfde werkschoenen, welke maat heeft iedereen en zijn alle medewerkers tevreden over het draagcomfort en over hoe de schoenen er uitzien? Over smaak valt immers niet te twisten. Redbrick, Mr. Miles en Grisport bieden hier samen een oplossing voor waarmee je ook nog eens 10% korting krijgt op het volledige bedrag!

Hoe werkt het?

Je koopt vouchers in, deelt deze uit en verder hoef je niks meer te doen!

Stap 1: vouchers bestellen met 10% korting

Je bestelt de vouchers direct in één van onze webshops. Hierbij selecteer je de waarde van de vouchers en hoeveel vouchers je wil bestellen. Je kan kiezen uit vouchers van €75, €80 of €85, voor de goedkopere schoenen in onze collecties, en €100, €130 of €150, voor de duurdere schoenen in onze collecties. Het is mogelijk om een combinatie vouchers met verschillende waardes te bestellen.

Vervolgens reken je het totaalbedrag min 10% korting af.

Stap 2: deel de vouchers uit aan je medewerkers

Wij sturen je de vouchers als PDF-bestanden per e-mail toe. Je kan de vouchers vervolgens verdelen onder je medewerkers.

De vouchers die je medewerkers krijgen kunnen gepersonaliseerd worden. Neem hiervoor contact met ons op in de chat nadat je de vouchers besteld hebt. 

Stap 3: je medewerkers kiezen hun eigen werkschoenen uit

Met de vouchers kunnen je medewerkers via de webshops van Redbrick, Mr. Miles en/of Grisport een paar werkschoenen uitzoeken. Per merk bieden wij altijd het volledige assortiment aan. De werkschoenen worden opgestuurd naar je medewerkers.

Meest gestelde vragen

Hoe lang zijn de vouchers geldig?

De vouchers zijn twee jaar lang geldig.

Wat als mijn medewerker een paar schoenen retour stuurt?

Retourneren is altijd gratis. Mocht je medewerker niet tevreden zijn of toch een andere maat willen bestellen, dan kan dat. Zodra wij de werkschoenen hebben ontvangen, sturen we je een nieuwe vouchercode toe die je medewerker weer kan gebruiken.

Wat als mijn medewerker schoenen bestelt die duurder zijn dan de voucherwaarde?

Indien je medewerkers duurdere werkschoenen willen bestellen, is dat ook mogelijk. In dat geval rekenen zij simpelweg het resterende bedrag af na aftrek van de waarde van de voucher.

Wat als mijn medewerker niet de volledige waarde van de voucher gebruikt?

Als een medewerker een werkschoenen bestelt die goedkoper zijn dan de waarde van de voucher, dan ontvangt de medewerker een nieuwe vouchercode per mail met het restantbedrag als waarde.

Moet ik invullen voor welke medewerkers de vouchers zijn?

Nee, dat hoeft niet. Wij sturen je alle bestelde vouchers toe als losse PDF-bestanden. Deze kun je vervolgens zelf onder je medewerkers verdelen.

 

Klik hier voor de voucher productpagina

Alle voordelen op een rijtje

  • 10% korting op het totaalbedrag
  • Jij bestelt vouchers, je medewerkers doen de rest!
  • Gepersonaliseerde vouchers
  • Ruime keuze aan werkschoenen van drie verschillende merken
  • Gratis verzenden en retourneren
  • Geen discussie meer over welke werkschoenen er aangeschaft moeten worden
  • Inventarisatie van schoenmaten en voorkeuren is niet meer nodig
  • Besparing van kosten en tijd
  • Tevreden medewerkers
 

Vragen over het werkgeversprogramma?

Neem contact met ons op.