Fans in de bouw"

Afbeelding

Naam: Mike Feenstra
Plaats: Alkmaar
Werkzaam als: ZZP’er

Voor werkschoenen is mijn keuze gevallen op de Grisport Horizon en voor de winter heb ik een paar laarzen van Grisport. Beide heb ik een half jaar geleden aangeschaft. Mijn keuze is voor de Grisport Horizon werkschoenen heb ik gemaakt omdat ze erg licht zijn en heel fijn lopen. Bij het kopen van werkschoenen hoef ik geen rekening te houden met regels vanuit een werkgever. Ik werk namelijk als ZZP’er en kan dus de schoenen kiezen die ik prettig vind.

Dit is de eerste keer dat ik voor dit model heb gekozen, ze bevallen erg goed. In de toekomst kies ik denk ik ook weer voor een model uit de Cross Safety collectie van Grisport. Doordat de schoenen zo licht zijn lopen ze heel comfortabel en krijg je niet zo snel vermoeide voeten als met andere werkschoenen.

Qua uit straling vind ik de schoenen er sportief uitzien. Dat past ook het beste bij mij. Je zou niet zeggen dat het een werkschoen is die ik draag. Voor mijn werk kom ik veel bij mensen in huis en daar trek ik vaak mijn werkschoenen uit. De boa sluiting is erg makkelijk. Wanneer ik dan bij mensen in huis kom kan ik ze makkelijk uittrekken en net zo makkelijk weer aantrekken.

Harm - Vertegenwoordiger

“Samen met klanten de collecties tot een succes maken door passend advies te geven.”

Nu populair
Gerelateerde artikelen
Afbeelding

Fans in de tuinbouw

Ik zou de schoen een 9 geven!

Lees meer
Afbeelding

Fans in de industrie

Goede kwaliteit, comfortabel echt een aanrader!

Lees meer
Afbeelding

Fans in het magazijn

Mijn werkschoenen vind ik er heel mooi uit zien, ze zijn mooi afgewerkt en zien er gewoon heel gaaf uit!

Lees meer