Updates, tips en advies

Over de veiligheidsschoenen van Grisport

Afbeelding

De beste werkschoenen voor timmermannen

Bekijk in dit artikel de top 5 Gripsort werkschoenen voor timmermannen! Deze timmermansschoenen beschikken over verschillende voordelen.

Lees meer
Afbeelding

Kevlar tussenzool of toch een stalen tussenzool?

Er zijn Grisport werkschoenen met kevlar tussenzool en met stalen tussenzool. Lees hier alles over de voor- en nadelen van beide materialen.

Lees meer
Afbeelding

Het belang van goede werksokken en inlegzolen

Een goede werkschoen is het halve werk, daarom bieden wij ook accessoires. Lees alles over de inlegzolen en werksokken van Grisport.

Lees meer
Afbeelding

Zo voorkom je zweetvoeten

Zweetvoeten zijn erg vervelend, omdat het tot stinkende voeten en werkschoenen kan leiden. Wij geven je 7 tips om dit te voorkomen!

Lees meer
Afbeelding

Werklaarzen met stalen neus

Werklaarzen van Grisport met een stalen neus bieden je extreme bescherming, zijn waterdicht en toch goed ademend en winterbestendig.

Lees meer
Afbeelding

Tips: werkschoenen schoonmaken

Werkschoenen schoonmaken is zeer belangrijk. Je werkschoenen gaan dan namelijk veel langer mee. Het kan echter een lastig werkje zijn.

Lees meer
Afbeelding

BOA-sluiting, veters of instappers

Welk sluitingssysteem is voor jou het meest geschikt? Elke sluiting heeft zo zijn voordelen. En wat is een BOA-sluiting precies? Grisport legt het je uit.

Lees meer
Afbeelding

Zo worden Grisport schoenen gemaakt

Grisport werkschoenen zijn gemaakt volgens een speciaal en uiterst milieuvriendelijk fabricageproces. We leggen uit hoe we onze schoenen maken.

Lees meer
Afbeelding

Veiligheidsneuzen: welke typen zijn er?

Wanneer kies je voor Grisport werkschoenen met een stalen neus en wanneer kies je voor andere veiligheidsneuzen?

Lees meer
Afbeelding

Instappers als werkschoenen

Instappers, werkschoenen met een elastische sluiting, worden door veel mensen als een zeer prettige vorm van werkschoenen ervaren.

Lees meer
Afbeelding

Grisport lichtgewicht werkschoenen

Lichtgewicht werkschoenen zijn werkschoenen die dezelfde bescherming bieden, maar wel lichter zijn dan traditionele werkschoenen.

Lees meer
Afbeelding

Zijn werkschoenen fiscaal aftrekbaar?

Werkschoenen zijn fiscaal aftrekbaar, maar er zijn wel een paar voorwaarden van de Belastingdienst waar ze aan moeten voldoen.

Lees meer
Afbeelding

Werkschoenen in de haven

Werk je in de haven? Dan werk je in een zeer fysiek belastende sector. Kwalitatief hoogstaande werkschoenen zijn essentieel in de haven.

Lees meer
Afbeelding

Hoge werkschoenen of lage werkschoenen?

Grisport heeft een breed assortiment aan zowel hoge als lage werkschoenen. Wat de belangrijkste verschillen zijn lees je in dit artikel.

Lees meer
Afbeelding

Je schoenmaat meten doe je zo

Je schoenmaat meten is wel zo handig. Wij leggen aan je uit hoe je dit doet en hoe je vervolgens bepaalt welke maat werkschoenen je hebt.

Lees meer
Afbeelding

Winter werkschoenen: tegen sneeuw en kou

In de winter is het geen overbodige luxe om een goed paar winter werkschoenen aan te schaffen. Werken in de sneeuw of in de kou kan nogal onaangenaam zijn.

Lees meer
Afbeelding

Werkschoenen met Vibram® zool

Vibram® zolen zijn sterk, licht en slijtvast in vergelijking met veel andere zolen. Dit maakt de Vibram® zool dé perfecte zool voor veiligheidsschoenen.

Lees meer
Afbeelding

Werkschoenen met Gore-Tex® voering

Grisport veiligheidsschoenen hebben een ideale pasvorm, een hoog draagcomfort, én het ademend vermogen en de waterdichtheid van Gore-Tex voeringen.

Lees meer
Afbeelding

Werkschoenen met Cambrelle® voering

Grisport veiligheidsschoenen met een Cambrelle voering worden gedragen bij veel diverse werkzaamheden. Het zorgt voor koele en droge voeten.

Lees meer
Afbeelding

Werkschoenen voor in de bouw

Veiligheidsschoenen zijn een must voor iedereen die in de bouw werkt. In dit artikel leggen wij uit waar je op let bij aankoop van deze werkschoenen.

Lees meer