Afbeelding

Nieuw | Ranger-collectie

Wat is er nieuw aan de Ranger-collectie?

Sinds 22 oktober 2018 is er een nieuwe lijn met werkschoenen beschikbaar: de Grisport Ranger-collectie. De collectie komt voort uit een unieke samenwerking tussen drie topmerken met elk hun eigen specialisme. De werkschoenen worden gekenmerkt door de ideale pasvorm en het comfort van Grisport veiligheidsschoenen, de waterdichtheid en het ademend vermogen van Gore-Tex® voeringen en de optimale grip en duurzaamheid van Vibram® buitenzolen. Kortom, het beste van drie werelden komt samen in de nieuwe Ranger-collectie van Grisport. Meld je nu aan en je krijgt als eerste een bericht zodra je de Ranger-schoenen kan bestellen!

De Ranger-collectie bestaat uit hoge werkschoenen, lage werkschoenen en werklaarzen. Alle schoenen vallen allemaal binnen de S3-veiligheidsklasse. Verder zijn deze veiligheidsschoenen voorzien van een glasvezel neus, een reflectiestrip en antistatische eigenschappen. Met name voor de constructie, metaalbranche, transport, bouw en agrarische sector zijn de Ranger-schoenen uitermate geschikt.

Op de hoogte blijven van onze nieuwe collecties?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief !

* Verplichte velden
Ontdek de nieuwe collectie
 1. Grisport Ranger Motor S3
  Grisport Ranger Motor S3
  € 152,85€ 184,95
  0034000
 2. Grisport Ranger Groove S3
  Grisport Ranger Groove S3
  € 88,33€ 106,88
  0034003
 3. Grisport Ranger Iron S3
  Grisport Ranger Iron S3
  € 173,51€ 209,95
  0034006
Afbeelding

Gore-Tex®

Het grote voordeel aan een Gore-Tex voering is dat er geen water binnen kan dringen in de schoen, maar dat het zweet er wel uit kan. Het geheim zit hem in het Gore-Tex membraan, de kern van Gore-Tex. In het membraam zitten microscopische poriën die kleiner zijn dan een waterdruppel en groter zijn dan een waterdampmolecuul. Hier dankt Gore-Tex haar ademend vermogen en waterdichtheid aan. Dit levert een hoog klimaatcomfort op, bij alle weersomstandigheden. Meer weten over Gore-Tex? Bekijk dan ons adviesartikel over Gore-Tex.