Grisport werkschoenen: hoe worden ze gemaakt?

Afbeelding

Grisport werkschoenen zijn allemaal gemaakt volgens een speciaal en uiterst milieuvriendelijk fabricageproces. Elke schoen wordt grotendeels handmatig geproduceerd door de vele veiligheidseisen waaraan de schoenen voldoen. In dit artikel leggen we meer uit over de productie van Grisport werkschoenen.

Italië, innovatie en milieu

Grisport werkschoenen worden allemaal in Italië gemaakt. De schoenen worden gefabriceerd in een fabriek van zo’n 40.000 m2. Een team van tien ontwerpers zorgt ervoor dat de werkschoenen een moderne en stijlvolle uitstraling hebben. Hiernaast wordt er rekening gehouden met innovaties en de laatste ontwikkelingen. Volgens deze standaarden worden de werkschoenen geproduceerd. Bij de productie van de werkschoenen wordt er rekening gehouden met eco-sustainability. Zo zijn er bijvoorbeeld zonnereflectoren op het dak van de fabriek van Grisport, om 70% van de benodigde energie op te wekken die nodig is om de schoenen te produceren. De zonne-energie zorgt jaarlijks voor zo’n duizend ton minder CO2-uitstoot.

Veiligheidseisen Grisport werkschoenen

Grisport werkschoenen worden allemaal geproduceerd met hoge veiligheidsnormen. Dit zorgt ervoor dat de meeste schoenen nog grotendeels handmatig geproduceerd worden. Door deze strenge veiligheidsnormen zijn de werkschoenen van Grisport uiterst betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Door de naleving van deze normen is Grisport een grote speler op het gebied van state of the art technologie, innovatie en research & development.

Verantwoordelijkheid medewerkers

Het succes van het fabricageproces ligt vooral bij de medewerkers. Onder andere daarom vindt Grisport het belangrijk dat de medewerkers het naar hun zin hebben en gewaardeerd worden op het werk. Grisport heeft daarom een ‘Code of Ethics’, oftewel ethische regels, waarin regels staan zodat het bedrijf toegewijd is aan de medewerkers. Hierbij wordt gelet op de rechten van de medewerkers, maar ook op het werk zelf en de waardigheid van de medewerkers. Dit geldt voor alle medewerkers die op welke manier dan ook betrokken zijn bij ons productieproces.

Uniek traceersysteem

Grisport heeft een uniek traceersysteem ingevoerd waardoor elke stap van de productie van de werkschoen kan worden teruggehaald. Op deze manier weet Grisport altijd welke materialen er in het productieproces zijn gebruikt.

Samengevat

Het fabricageproces van Grisport werkschoenen is een uitgebreid proces waarbij rekening gehouden wordt met verschillende aspecten. Hieronder vatten we het nog een keer samen:

- Nieuwe technologieën en innovaties
De Grisport werkschoenen worden gemaakt volgens de allerlaatste technologieën en innovaties. Zo zijn de werkschoenen altijd up-to-date en bestand tegen de veranderende wereld.

- Modern uiterlijk
Een team van tien fulltime ontwerpers zorgt ervoor dat de werkschoenen altijd een modern en stijlvol design krijgen. Hierdoor hebben de werkschoenen niet een traditioneel “werkschoenuiterlijk”.

- Handmatige fabricage om te voldoen aan kwaliteitseisen
Elke werkschoen wordt deels handmatig afgewerkt. De expertise van de makers is dus in elke werkschoen terug te vinden.

- Milieuvriendelijk
Op het dak van de fabriek van Grisport bevinden zich zonnepanelen die samen zorgen voor duizend ton minder CO2-uitstoot per jaar.

- Traceersysteem
Door een uniek traceersysteem kunnen in elke schoen de materialen terug worden gevonden die worden gebruikt tijdens de productie van de werkschoenen.

Afbeelding

Lisa - customer service

“Ik beantwoord alle vragen over onze collectie of over uw bestelling.”

Nu populair
 1. Grisport Active Pro Dusk ESD S1P
  Grisport Active Pro Dusk ESD S1P
  € 92,98€ 112,51
  0034012
 2. Grisport Active Pro Viva ESD S1P
  Grisport Active Pro Viva ESD S1P
  € 92,98€ 112,51
  0034010
 3. Grisport Active Pro Disc ESD S1P
  Grisport Active Pro Disc ESD S1P
  € 112,81€ 136,50
  0034014
 4. Grisport Active Pro Dyno ESD S1P
  Grisport Active Pro Dyno ESD S1P
  € 92,98€ 112,51
  0034013