0034001

GrisportDive

De Grisport Ranger Dive S3 is een zwarte, hoge werkschoen met opvallende oranje accenten. Het bovenste deel van de werkschoen is gemaakt van hoogwaardig leer. De schoen heeft een waterdichte Gore-Tex voering.

 

De pasvorm van de werkschoen valt normaal uit. 

35% korting
0034001

GrisportDive

De Ranger Dive S3 schoen is een zwarte hoge werkschoen met opvallende oranje accenten, waardoor de schoen net iets meer opvalt. Daarnaast valt de Ranger Dive schoen in veiligheidsklasse S3, is het bovenste deel gemaakt van hoogwaardig leer en beschikt deze over een Gore-Tex voering. Deze voering zorgt ervoor dat de schoen ademend en waterdicht is. De schoen heeft een neus van glasvezel en beschikt over een rubberen Vibram buitenzool, die zorgt voor dé perfecte grip! Tevens is de zool antistatisch en daardoor erg geschikt voor de constructie-, metaal- en transportsector.

Wil jij korting op je werkschoenen? Als je jouw oude werkschoenen inlevert, krijg je €5,- korting op je aankoop. Bestel je twee of meer Grisport werkschoenen? Dan krijg je 10% korting op je volledige bestelling. Koop slim, koop dubbel in! 

Onzeker over welke maat je hebt? Kijk voor je maat in de maattabel! Stuur het paar dat niet past gratis terug! Zo heb je je schoenen snel in huis, zonder dat je ervoor de deur uit hoeft. Let op: eventuele kortingen die golden bij aankoop komen te vervallen bij het retourneren. De schoenen van Grisport zijn nog steeds ongeëvenaard in pasvorm, kwaliteit en productdesign. Bestel ze dus vandaag nog! 

Eigenschappen
Artikelcode
0034001
Kleur
Zwart/Oranje
Bovendeel
Leer
Gewicht (bij mt. 42)
1 gram
Antistatisch
Ja
Lichtgewicht
Nee
Non metallic
Nee
Schoentype
Hoge werkschoen
Veiligheidsklasse
S3
Voering
Overig
Shoe Finder

Advies op maat? Check onze shoe finder! In een paar korte stappen bekijken we samen welke veiligheidsschoen het beste bij jouw werksituatie en persoonlijke voorkeuren past.

Downloads