Fans in het magazijn"

Afbeelding

Naam: Dennis Ligthart

Plaats: Alkmaar

Werkzaam als: Magazijn medewerker

Dennis Ligthart is magazijn medewerker en woonachtig in Alkmaar. Tijdens zijn werk draagt hij Grisport STS Helios. Zijn huidige paar kocht hij alweer 1,5 jaar geleden.

Ik werk fulltime als magazijn medewerker en loop nu ongeveer anderhalf jaar op de Grisport Helios. Op dit moment gebruik ik één paar werkschoenen ze zien er nog steeds hartstikke goed uit. Toch ga ik nog een paar aanschaffen omdat ik wel weer eens iets anders wil. Het paar dat ik ga aanschaffen wordt er zeker weer eentje uit de Grisport collectie, deze schoenen lopen heerlijk en hebben een goede pas vorm.

Mijn schoenen zien er nog super netjes uit en ik denk dat ze op deze manier nog wel anderhalf jaar mee kunnen. Het bedrijf waar ik werk verkoopt werkschoenen, daarom wissel ik graag van model om meer kennis te krijgen van de producten die wij verkopen. Vanuit mijn werkgever heb ik de mogelijkheid om 2 keer per jaar een nieuw paar schoenen aan te schaffen. De keuze om de STS Helios te dragen heb ik gemaakt aan de hand van de ervaring van een collega die deze schoenen op dat moment ook droeg. Het zijn fijne schoenen om op te lopen en ik heb er veel steun van om mijn enkels. En zelfs na anderhalf jaar dragen heb ik nog geen gebreken kunnen ontdekken en zien ze er nog even goed uit. De Helios werkschoenen zijn naast comfortabel ook qua uiterlijk erg goed afgewerkt en zien er gewoon heel gaaf uit. Ook geven de werk schoenen genoeg steun aan mijn enkels wat ik erg belangrijk vind.

Afbeelding

Remon - Inkoop

“Ik zorg ervoor dat de goederen besteld worden en op het juiste moment weer op voorraad zijn.”

Nu populair
Gerelateerde artikelen
Afbeelding

Fans in de tuinbouw

Ik zou de schoen een 9 geven!


Lees meer
Afbeelding

Fans in de industrie

Grisport kies ik om de veiligheid en het comfort

Lees meer
Afbeelding

Fans in de bouw

Goede kwaliteit, comfortabel echt een aanrader!

Lees meer