Veiligheidsschoenen met Cambrelle® voering

Afbeelding

De meeste veiligheidsschoenen van Grisport beschikken over een Cambrelle voering. Cambrelle staat voor comfort en het biedt je voeten de mogelijkheid om te ademen dankzij het vochtregulerende en absorberende vermogen van de stof. Veiligheidsschoenen met een Cambrelle voering zorgen er dus altijd voor dat je voeten koel en droog blijven. Daarom worden Grisport veiligheidsschoenen met een Cambrelle voering gedragen bij veel diverse werkzaamheden.

De geschiedenis van Cambrelle

Cambrelle is in het begin van de jaren zeventig ontwikkeld door vezeltechnologen en chemici. Zij hebben een tweecomponentenvezel gecreëerd van polyamiden en nylon met een enkele gloeidraad. Dit heeft geresulteerd in een het non-woven textiel Cambrelle. Cambrelle is eigendom van het bedrijf Camtex Fabrics Limited, gevestigd in Workington, in het noorden van Engeland. Dit bedrijf is opgericht met het specifieke doel om Cambrelle op de schoenenmarkt te krijgen. Door de unieke eigenschappen van Cambrelle is de stof vandaag de dag niet meer weg te denken uit de schoenenindustrie.

Comfort en duurzaamheid

In veel sectoren is men constant in beweging tijdens het werk. Er moet dus goed voor onze voeten gezorgd worden. Daarom worden er hoge eisen gesteld aan Cambrelle. Comfort en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel. Ter innovatie wordt er continu ingespeeld op de behoeften van mensen die veiligheidsschoenen dragen voor hun werk, tijdens het sporten of gewoon in hun vrije tijd. De ideeën die hieruit voortkomen worden altijd direct toegepast in het product, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën.

Cambrelle voering: sterk en slijtvast

Cambrelle biedt zorg voor je voeten. Veiligheidsschoenen met Cambrelle voering hebben een hoog draagcomfort. Cambrelle is bovendien een sterke stof die niet snel slijt. Deze slijtvaste eigenschap wordt getest met de internationaal erkende Martindale-test. Cambrelle kan een hoeveelheid van 120.000 wrijvingen overleven, terwijl andere soortgelijke stoffen al slijten na 10.000 wrijvingen. De voeringen van Cambrelle zijn bovendien vochtregulerend.

Grisport veiligheidsschoenen met Cambrelle voering

Grisport maakt in haar veiligheidsschoenen gebruik van innovatieve en kwalitatieve materialen. Daar horen ook Cambrelle voeringen bij. De werkschoenen uit de volgende collecties beschikken allemaal over een Cambrelle voering:

Ook enkele klassieke modellen uit onze 803-collectie hebben een Cambrelle voering, zoals de 803L Zwart en de 803L Zwart/oranje. Verder maakt Grisport gebruik van leren voeringen, die net als Cambrelle voeringen ademend zijn, waterproof voeringen en Gore-Tex voeringen.

Lisa - customer service

“Ik beantwoord alle vragen over onze collectie of over uw bestelling.”

Nu populair